-
Διευκρινίσεις σχετικά με την επισήμανση του κατεψυγμένου κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και αλιευμάτων.
- 1 Μαρτίου, 2021
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
Δεν υπάρχουν Σχόλια -
Κίνημα Zero Waste: Στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς σκουπίδια.
- 27 Δεκεμβρίου, 2020
- Posted by: tati
- Category:
-
Εύρεση χημικού επιμολυντή σε σουσάμι εισαγωγής
- 8 Δεκεμβρίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Φυτικά Τυριά και Υποκατάστατα Κρέατος; Δείτε ποιούς όρους απαγόρευσε η ΕΕ.
- 14 Νοεμβρίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
ΚΑΡΥΔΑ μια τροφή με ευεργετικές ιδιότητες.
- 3 Ιουλίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Επηρέασε ο κοροναϊός τις επιχειρήσεις μεταποίησης και την ασφάλεια των τροφίμων ?
- 9 Απριλίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Νέα Υπηρεσία Επισήμανσης Προϊόντων από Aliment Lab & Greekexports
- 9 Μαρτίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Είναι τα αντιβιοτικά τόσο αθώα;
- 1 Φεβρουαρίου, 2020
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Ενημέρωση για τις αλλαγές στον κανονισμό που αφορά την αναγραφή των συστατικών στα συσκευασμένα τρόφιμα.
- 29 Νοεμβρίου, 2019
- Posted by: tati
- Category: Άρθρα
-
Συνδιοργάνωση Διαβούλευσης από το Aliment Lab και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Μούσες Πιερίων» για την καταχώριση ονομασίας Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (Ε.Π.Ι.Π.) του προϊόντος Μαρμελάδα «Ακτινίδιο, Πορτοκάλι και Φασκόμηλο»
- 2 Οκτωβρίου, 2019
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
Μπορούμε να βοηθήσουμε;
Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!
Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.
Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος