-
Ενημερωτικό δελτίο για επιχειρήσεις με γαλακτοκομικά προϊόντα
- 12 Δεκεμβρίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
Δεν υπάρχουν Σχόλια -
Μόνο τα ελληνικά γιαούρτια πέρασαν το «τεστ χαμηλής ζάχαρης» σε βρετανική έρευνα
- 21 Σεπτεμβρίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Εμφάνιση της Λεγιονέλλας
- 28 Αυγούστου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΦΕΤ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 7 Αυγούστου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Νέα Απόφαση τροποποιεί τις περσινές προβλέψεις για τη θρησκευτική σφαγή
- 3 Μαΐου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
To Aliment Lab συμμετέχει στο Σεμινάριο ΣΕΒΕ: Πιστοποιήσεις – Κλειδί για τις Εξαγωγές
- 22 Απριλίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
ΑΠΛΟΙ Η΄ΣΥΝΘΕΤΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ…. Τι να επιλέξω στην διατροφή μου;
- 19 Απριλίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Ελληνικό σήμα μόνο σε γαλακτοκομικά προϊόντα που χρησιμοποιούν εγχώρια πρώτη ύλη
- 13 Απριλίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Η ΕΕ βάζει… χέρι στις τηγανητές πατάτες -Έβγαλε κανονισμό, τι λέει
- 12 Απριλίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) για την επισήμανση προέλευσης και τους ελέγχους στο κρέας
- 10 Απριλίου, 2018
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
Μπορούμε να βοηθήσουμε;
Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!
Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.
Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος