-
Τα προϊόντα, οι καλύτεροι πρεσβευτές των τόπων τους
- 22 Μαρτίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
Δεν υπάρχουν Σχόλια -
Το τυρί από την Ημαθία που δεν χρειάζεται ψυγείο
- 7 Μαρτίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Στομάχια… δεύτερης κατηγορίας
- 3 Μαρτίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Οδηγός σωστού μαγειρέματος, το κατάλληλο κρέας για κάθε τρόπο μαγειρέματος.
- 9 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
Το τυρί δίνει…ενέργεια!
- 9 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
-
Πάπρικα Αλμωπίας – ένα ξεχωριστό τοπικό προϊόν
- 9 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
-
Τυριά της Δυτικής Μακεδονίας – Ποια θέση έχουν στην λίστα των ΠΟΠ
- 9 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
-
ΥΠΑΠΕ: Η σωστή σήμανση σε αμνοερίφια και αυγά
- 26 Μαρτίου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category: Άρθρα
-
The 4 Most Confusing Things About Sugar
- 24 Μαρτίου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category:
-
egg – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
- 12 Μαρτίου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category:
Μπορούμε να βοηθήσουμε;
Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!
Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.
Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος