-
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ COVID-19
- 3 Ιουνίου, 2020
- Posted by: tati
- Category:
Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΕνόψει της παγκόσμιας κρίσης της πανδημίας του COVID-19, έχουν προκύψει νέες επίσημες υγειονομικές απαιτήσεις για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων με έμφαση στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Το Aliment Lab διαθέτει συνεργάτες με κωδικό εκπαιδευτή στο μητρώο του ΕΦΕΤ και παράλληλα πολυετή εμπειρία στα συστήματα ποιότητας αλλά και στις εκπαιδεύσεις προσωπικού σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων και έκτακτων αναγκών.
-
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
- 20 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Το εργαστήριο «ALIMENT LAB» αναλαμβάνει την ανάλυση όλων των ειδών τροφίμων για λογαριασμό επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας τροφίμων καθώς και εστίασης, διασφαλίζοντας την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων τους.
-
Ανάλυση νερού
- 19 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Το εργαστήριο ALIMENT LAB παρέχει διαπιστευμένες υπηρεσίες αναλύσεων νερού σε επιχειρήσεις ομαδικής εστίασης, σε μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, σε Δημοτικές Επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης, αλλά και σε ιδιώτες.
-
Αναλύσεις Halal
- 18 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς Halal προϊόντων διατροφής υπολογίζεται πάνω από 350 δισεκατομμύρια ευρώ.
-
Περιβαλλοντική παρακολούθηση
- 17 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Το εργαστήριο ALIMENT LAB αναλαμβάνει την περιβαλλοντική παρακολούθηση στις μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής τροφίμων ώστε να επαληθευτεί η αποτελεσματικότητα του προγράμματος καθαρισμού και απολύμανσης που εφαρμόζει η επιχείρηση.
-
Συμβουλευτική
- 16 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται σε επιχειρήσεις τροφίμων στους τομείς της Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων, Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, καθώς και όσον αφορά στην εγκατάσταση και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας.
-
Εκπαίδευση
- 15 Φεβρουαρίου, 2017
- Posted by: jimfek
- Category:
Σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία, οι Διευθύνσεις των επιχειρήσεων τροφίμων υποχρεούνται να μεριμνούν για την καθοδήγηση του υπεύθυνου προσωπικού (χειριστές τροφίμων) και την εκπαίδευσή του σε θέματα Υγιεινής των τροφίμων.
-
Καλλυντικά
- 8 Αυγούστου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category:
-
Συστήματα ποιότητας
- 8 Αυγούστου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category:
-
Εξαγωγές
- 21 Μαρτίου, 2015
- Posted by: jimfek
- Category:
- 1
- 2
Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!
Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.